Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

ORSZÁGOS DÍJAT NYERT A SZAKMAI TEAM

Utolsó módosítás: 2020. november 30.

Országos díjat nyert az a Szakmai Team, mely közösségi alapon innovatív megoldásokkal segítette a hátrányos helyzetben élőket a vírushelyzet kirobbanásakor.

Ennek a szakmai csapatnak a tagja az Eszterházy Károly Egyetem, az Egri Roma Szakkollégium, az Egri Önkormányzat, a rendőrség, civil szervezetek, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat és annak intézményrendszere, valamint a Szaláért Tevők Csoportja a SZATECS is.

 

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) tegnap megrendezett online konferenciáján egymással versengtek a jógyakorlat bemutatói. Az egri jó gyakorlatot az Eszterházy Károly Egyetem nevében dr. Hadnagy József mutatta be, de a teremben ott izgultak végig a Szakmai Team tagjai is. Délután az ünnepélyes eredményhirdetés után volt nagy öröm, hiszen a bemutatott egri jó gyakorlat elnyerte a Belügyminisztérium és a TÖOSZ első díját.

 

A Szakmai Team folytatja a közös munkát, jelenleg is zajlik a diákok korrepetálása, melyet az Egri Roma Szakkollégium tagjai végeznek online és offline egyaránt, és szerveződik a közösségfejlesztési folyamat is, immár három éve.

 

 


< Vissza