Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Ünnepi pillanatok

Utolsó módosítás: 2017. december 21.

Közzétette: Társadalomtudományi Intézet

December 15-én került sor az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campusának karácsonyi fogadására, ahol a szokásoknak megfelelően évet értékelt Liptai Kálmán, az egyetem rektora, kihirdették az Egyetem Bora nyerteseit, és díjakat, kitüntetéseket adtak át. Eszterházy Károly Érdemérem elismerésben részesült – melyhez ezúton is gratulálunk – Valkóné Révai Renáta, a Gyakorlóiskola munkatársa, az Egyetem sajtóreferense, egykori kedves kommunikáció szakos hallgatónk.

Az intézményi fogadást megelőző napokban (órákban) a Kommunikáció- és Médiatudományi, valamint a Szociálpedagógia Tanszék munkatársai külön is találkoztak, s köszöntötték e jó hangulatú beszélgetéseken egymást illetve az elkövetkező esztendőt. A szocpedesek fehér asztal mellett gyűltek össze, s tekintettek vissza az elmúlt év eseményeire, eredményeire.

Ahogyan Hadnagy József, az esemény krónikása, a tanszék vezetője írja: "Mindenki hozott valamit s a legfontosabb , hogy Együtt ünnepeltük a 2017-es sikereinket! Jó Együtt, jó közösen örülni s értékelni az erőfeszítéseket!"

(Fotók: Balla Bence, Hadnagy József)


< Vissza