Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Gyakornoki felhívások, állások, ösztöndíjak

Utolsó módosítás: 2017. január 24.

Ezen a lapon az Intézet tanszékeire érkező, ösztöndíjra, szakmai gyakorlatra és gyakornoki programra szóló felhívásokat továbbá olyan állásajánlatokat osztunk meg, melyek érdemesek lehetnek hallgatóink figyelmére.

Szíves tájékozatásul közöljük, hogy azokat az ajánlatokat, melyek a szerkesztőségek, intézmények saját oldalain is elérhetőek, rövidített-szerkesztett formában tesszük közzé. A teljes körű információt minden ilyen esetben a külső webhelyre mutató linke(ke)n érdemes keresni!

 

Végzett szociálpedagógus hallgatóink figyelmébe - tatabányai álláslehetőségek (2017. január 24.)

A Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Család és Gyermekjóléti Központ családsegítők jelentkezését várja határozatlan és határozott idejű közalkalmazotti jogviszonyba. Ugyanitt esetmenedzser valamint tanácsadó/pszichológus állásokat is meghirdettek. Részletek (pályázati feltételek, a pályázatok benyújtásának határideje, stb.) a linkeken, további információk Volent Virág intézményvezetőnél a csaladsegito(kukac)eszitb(pont)hu e-mail címen.

 

Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban (2017. január 17.)

A fenti címmel hirdetett pályázatot az Országgyűlés Hivatala valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a magyarországi felsőoktatási intézmények alap-, mester- vagy osztatlan képzésében részt vevő, valamint a Magyarországgal szomszédos államok magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézményeinek 30 évnél fiatalabb, nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói számára. A pályázók a kiírásban meghatározott nyolc téma egyikét kell, hogy kidolgozzák 2017. február 28-áig. A díjnyertes tanulmányokat az Országgyűlés Hivatala honlapján, elektronikus formában megjelenteti. A pályázatokat az Országgyűlés elnöke által felkért szakértőkből álló bírálóbizottság értékeli, s tesz javaslatot a pénzjutalmak odaítélésre, továbba az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének felajánlásából egy 2017 őszén rendezett kétnapos brüsszeli tanulmányúton való részvételre. További részletek az alábbi linken érhetők el: https://ec.europa.eu/hungary/Tenders/20170110-hungary_in_the_eu_hu

 

A Mathias Corvinus Collegium konferencia felhívása (2017. január 14.)

Az oszták-magyar kapcsolatok, az ipari digitalizáció és annak hatásai a fejlődésre és társadalomra (Austrian-Hungarian Conference on Idustrial digitization) témában rendezi soron következő konferenciáját 2017 márciusában a Mathias Corvinus Collegium (mcc). A konferencia célja, hogy platformot teremtsen Magyarország és a szomszédos országok diákjai között, az egymás közti gazdasági, társadalmi és kulturális hasonlóságok és különbségek megismerése révén. Részletekkel a projekt honlapja szolgál, az esetleges kérdésekkel pedig az mcc oktatási referensét Gacsályi-Varga Évát érdemes keresni az egacsalyi(kukac)mcc(pont)hu e-mail címen.

 

Megjelent a Komáromy Gábor-ösztöndíj idei kirása (2016. november 13.)

A média kritikus megközelítését ösztönző és a gyakorlatorientált újságíróképzést segítő program keretében a nyertes pályázó 900 euró ösztöndíjban részesül, munkájához mentori segítséget kap egy tapasztalt, nemzetközi közegben jártas újságírótól, valamint felvételt nyer az ösztöndíjat alapító és az ahhoz kapcsolódó képzéseket gondozó MCC (Mathias Corvinus Collegium) média/kommunikáció szakirányára. A pályázónak - az idei kírás szerint - egy minimum háromrészes cikksorozatot kell készítenie megadott határidőre, magyar és angol nyelven, amely a magyar és nemzetközi médiában publikálható. Az Ösztöndíj bemutatása és a részletes pályzati kiírás a program saját weboldalán érhető el.

 

Önkénteseket és gyakornokokat keres a Kárpátok Alapítvány (2016. október 21.)

A program keretében az Alapítvány az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak önkéntesként, gyakornokként való fogadását segíti egri székhelyű civil szervezetek részére. Részletek az Alaptívány honlapján. További információkat Borbás Mária, a szervezet programokért felelős munkatársa ad a maria(pont)borbas(kukac)cfoundation(pont)org címen. Jelentkezni pedig a regisztráció célját szolgáló linken lehet október 26-áig.

 

Végzett hallgatóink figyelmébe: újságírót, televíziós szekesztőt keresnek Ózdon! (2016. szeptember 18.)

Az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. újságírót, televíziós szerkesztőt keres. Foglalkoztatás főállásban, elvárás felsőfokú végzettség (főiskolai vagy egyetemi diploma). A szakmai gyakorlat előnyt jelent! Jelentkezni a foszerkeszto(kukac)ozdimedia(pont)hu címen lehet fényképes szakmai önéletrajzzal.

 

Munkatársakat keres a Jász Trió TV! (2016. szeptember 7.)

A Jász Trió TV (Jászberény) szerkesztősége szerkesztő-riporter és operatőr-vágó munkakörbe keresi munkatársait. Feladatok: a térség településeinek életét bemutató közéleti, politikai és szórakoztató műsorok, hír,- és magazin anyagok, riportok készítése. Részletek a televízió oldalán.


< Vissza