Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Emeltszintű társadalomismeret érettségi felkészítő

Utolsó módosítás: 2018. november 30.

A társadalomismeret tárgyból emelt szinten érettségiző diákok számára ajánlunk felkészítő kurzust. Várjuk az érdeklődőket!

Kedves Érdeklődő!

 

 

Magam is az EKF-n szereztem szociálpedagógusi végzettséget (is), ezért tartom fontosnak, hogy aki ezt a képzést választja, ne akadályozza meg a sikerben az, hogy saját középiskolájában nem tanult társadalomismeretet és emiatt hátrányba kerüljön a pontvadászat során! 

Amennyiben a tervezett kurzus felkeltette az érdekődésedet, kérjük regisztrálj. Regisztráció: ITT

Itt is megtalálsz: facebook

 

Emelt szintű érettségi vizsga lehetőségei:

1. Ha az idén érettségizel, és tanulsz önálló tantárgyként TÁRSADALOMISMERET néven futó tárgyat, akkor ezen az emelt szintű képzésen elsajátíthatod a vizsgakövetelményekhez szükséges ismereteket és készségeket.

2. Ha az idén érettségizel, de nem tanulsz/tanultál társadalomismeretet, akkor lehetőséged van egy általunk megszervezett osztályozóvizsgán megszerezni a jogot az érettségre való jelentkezéshez.
Ne hidd el, hogy ha nem tanulsz iskoládban ilyen tárgyat, nem érettségizhetsz belőle!

3. Korábban érettségi bizonyítványt szerzőknek idei felvételihez, különösen munkahelymegtartó képzéshez osztályozóvizsga nélkül van lehetőségük érettségire jelentkezni társadalomismeretből!

Az EKF Szociálpedagógia Tanszéke által meghirdetett emelt szintű felvételi előkészítő kurzuson az Oktatási Hivatal által megállapított vizsgakövetelmények szerint áttekintjük az A és B témakörök ismeretanyagát, megtanuljuk az esszéírás módszerét.

 

FONTOS!

Azoknak az érdeklődőknek, akik az idén szereznek érettségi bizonyítványt, és osztályozóvizsgát is kell tenniük, kiemelt fontosságú a találkozó, hiszen a vizsgára való jelenkeztést is itt beszéljük meg!

 

A részleteket a személyes találkozás alkalmával beszéljük meg.

 

A találkozók időpontjai és helyszínei:

A képzés szervezés alatt, a részletekről később... 

Üdvözlettel: Konczné Varga Edit
középiskolai társadalomismeret-tanár,
tantárgyi szakértő, szaktanácsadó,
mesterpedagógus, érettségi vizsgaelnök


< Vissza